Сонник — до чого сниться Бог

Сонник - до чого сниться БогСон, в якому вам наснився Бог, говорить про те, що ви вірите в щасливе майбутнє, здатні на великі вчинки і наділені силами, подолати різні перешкоди. Будда — провісник щастя і радості. Аллах — відплата буде справедливим, поспішіть виправити помилки. Якщо ж ви бачили бога давньогрецького, то постарайтеся запам’ятати, якого саме, якщо це був Зевс — то ви націлені на досягнення неймовірного кар’єрного зростання, а ось Аполлон вказує на самолюбування. Гермес пророкує вдалу угоду, а Діоніс передрікає розважальний захід.

Що робив Бог
Якщо ви бачили бесіди з Богом уві сні, наяву — вам не вистачає підтримки, ви потребуєте в людині, який міг би вас вести за собою. Сновидіння, в якому ви отримували боже благословення, передрікає швидку розплату за гріхи. Він вас проклинав? Тут, навпаки, ви опинитеся в любимчиках долі — вам вдасться багато чого. Чути його голос — попереду труднощі і позбавлення.

Проща до Бога
Ви молилися богу уві сні — ваш життєвий шлях буде довгим і щасливим. Приснився ікона — знак того, що всі проблеми незабаром закінчаться.

Як виглядав Бог
Сон, де Бог плакав — вказує на фатальну помилку, яку ви зробите в найближчому майбутньому, тим самим позбавите себе можливості домогтися всього бажаного. Розлючений Бог — даний сон є символом того, що пора задуматися про душу. Сміюся — пророкує удачу.

Рейтинг статті:

(Немає рейтингу)
КОМЕНТАРІ